FreeLife Forum

Witamy na forum serwera Free Life

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Serwer w fazie Pre-Alpha

#1 2016-02-15 23:24:40

Orlik
Policjant
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 48.0.2564.109

[Policja] Pablo Miller(PRZYJĘTY)

Nick w Grze : Pablo Miller

Ilość przegranych Godzin w Armie 3: 887 godzin

Czy byłeś już policjantem, jeśli tak ile razy?:  Tak owszem byłem dwa razy policjantem.

Dlaczego chciałbyś wstąpić do policji: Podobają mi się te klimaty. Uwielbiam przeprowadzać rożne interwencje z zaskoczenia. A podstawową odpowiedzią dlaczego chciałbym pracować jak policjant jest własnie pomaganie cywilom. Jest to jedna z najlepszych rzeczy kiedy ktos ci mowi ze jestes jednym z lepszych policjantow. Jako szary cywil nigdy czegos takiego nie usłyszysz. Co jest jeszcze fajne w tym zawodzie, adrenalina jaka dostajesz podczas jakiegoś napadu lub strzelaniny.
Historia swojej postaci(minimum 50 słów):  Pablo Miller pochodzi z Ameryki,  pracował tam w policji na randze Sierżanta.
Nie raz został postrzelony w ręce i nogi, brał udział w nie bezpiecznych akcjach, zawsze z jakiejś akcji wychodził ze zranieniem siebie.
Aż w końcu dał se spokój i chciał zacząć życie od nowa zwolnił się z policji i postanowił wylecieć na wyspę Altis. Tam znalazł sobie Dom, pracował jak normalny cywil, jeździł na brzoskwinki,  jabłka, ryby. Do puki nie zauważył ogłoszenia na tablicy "Otwarty nabór do Policji Altis"  Wtem zgłosił się do komendanta i wypełnił wniosek.

Coś o sobie: Mam na imię Miłosz, mam  prawie 16 lat. Moim hobby jest, rolnictwo, piłka nożna. Mieszkam w Gorzowie WKLP. Lubię grać w gry RP.

Pozderki [dblpt]P

Ostatnio edytowany przez Orlik (2016-02-15 23:25:44)

#2 2016-02-16 13:18:59

Wojak
Administrator
Liczba postów: 6
WindowsChrome 48.0.2564.109

Odp: [Policja] Pablo Miller(PRZYJĘTY)

Twoje podanie zostało zaakceptowane

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum